Invalid username or password
FRANCIZA
MULTIBET beneficiaza de serviciile celei mai experimentate si omogene echipe de bookmakeri din Romania, cu o vasta experienta si de un soft de pariere care permite implementarea noilor idei in cateva momente. Inca de la inceput firma si-a propus si a reusit sa ofere clientilor una dintre cele mai variate oferte de pariuri sportive de pe piata.
Reteaua noastra de agentii proprii sau in colaborare este in continua dezvoltare acest lucru confirmand inca o data intentia noastra de a deveni una din cea mai importanta casa de pariuri din Romania.
Urmarind dezvoltarea la nivel national, MULTIBET cauta colaboratori in toata tara, oferind cele mai bune conditii de colaborare.
Multibet va propune cel mai simplu si eficient mod prin care veniturile companiei dumneavoastra sa creasca substantial.
Doriti sa incepeti o afacere in domeniul jocurilor de noroc? Vreti sa deschideti o sala de jocuri ? Aveti un bar sau un club si doriti sa diversificati activitatea amplasand jocuri de noroc sau doriti o agentie de pariuri sportive ? Multibet va propune cea mai profesionista oferta de jocuri de noroc.
Aveti la alegere o vasta gama de aparate astfel incat impreuna vom gasi solutia potrivita pentru dumneavoastra.
Impartirea profitului/ castigului este cat se poate de corecta, astfel incat ambele parti sa fie pe deplin multumite.
Va oferim consultanta completa, service rapid, cele mai cautate jocuri si cea mai buna colaborare!
Multibet este singura societate cu capital 100% romanesc care va poate oferi solutia completa in domeniul jocurilor de noroc.
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la:
Adresa:
Str. Garoafelor, Nr. 39A Afumati, Ilfov
Email:
sportbetyng@yahoo.com
Telefon:
0743.126.885
0753.268.055